maanantai 24. toukokuuta 2021

Töissä Korsulla

Lauantaina menin isän avuksi, kun 15 asiakasta tuli koulutukseen ja illanviettoon Korsulle. Tulin paikalle jo perjantai-iltana, koska asiakkaat saapuivat lauantaiaamuna jo klo 8. Koulutus kesti noin kello kahteen ja sen jälkeen alkoi Korsun normi setti eli savusauna, riistaillallinen ja iltariennot. 

Seisova pöytä

Illallinen katettu!

Mun homma oli mm. pilkkoa 
suolakurkut

Hirvipataa


Työnkuvaani kuuluu olla apukäsinä keittiössä ja salin puolella. Hoidan saunan siistiksi käytön jälkeen ja pidän muutkin paikat järjestyksessä. Katan pöydän ja varmistan, että asiakkailla on kaikki tarvittava eli tässä tapauksessa lähinnä juotavaa ja pyyhkeet. Erämatkailu Korpikorsu on perheyritys ja jokainen perheenjäsen kantaa kortensa kekoon aina kun pystyy, nyt sattui minun vuoro. 

Loma alko juuri sopivasti perjantaina, kun oli viimenen pakollinen osallistuminen luennolle, joten sama oli mennä töihin (tein myös 6h opesijaisuuden Sonkajärvellä  torstaina). Korsulla työskentely ei tosin tunnu niin työltä, koska se on mun toinen koti ja vapaa-aikaa on melko paljon, kun asiakkaat saunoo, syö tai muuten vaan viettävät aikaa. 

Pakollinen työselfie isin kaa

Ei ollu ihan normi päivä tämäkään
(isi jumppaa)

Ilta jatkui, kun asiakkaat vietiin bussilla koteihinsa, kyyti oli siis tilattu myös ennakkoon. Toimin bussissa DJ:nä, keräilin tyhjiä tölkkejä ja toin uusia tilalle. Päivä meni melko nopeesti, vaikka oltiinkin vasta kahen aikaan yöllä takas Korsulla. Kerettiin kattoo sopivasti Euroviisujen pisteiden jako! 

Keskiviikkona suuntaan sit Ouluun -->

Terkuin Tuikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti