lauantai 24. syyskuuta 2016

Vesipuistopäivä

Tänään sain alottaa vasta kuudelta, ku halusin mennä tyttöjen kanssa vesipuistoon päiväks. Se oli viimestä päivää auki, enkä ollu kerenny vielä käydä niin hm päästi mut ilomielin. 
    Heräsin kakskyt vaille ysi, laitoin kamppeet kasaan, tukan leteille(uus tukkakin ylttää hyvin ONNEKS) ja pakkasin eväät ja söin tietty aamupalan. Tytöt tuli puol kympiltä tohon pihalle ja sit lähettiin ajamaan. Mää ajoin, koska nää tytöt on Kolumbiasta, eikä ne aja täällä au pairina ollessaan. Matkaan meni noin tunti ja puisto aukes vasta 11 joten siinä oli hyvin aikaa laittaa aurinkorasvat ja suunnitella päivän kuviot. 
     Oltiin ostettu liput jo aikasemmin netistä, joten päästiin nopeesti sisälle. Varattiin meille pyyhkeillä jokaiselle oma aurinkotuoli. Kaikki muut kamat jätettiin autoon varmuuden vuoks. Kerettiin kierrellä ja käydä aika monessa mäessä ennen ku tuli nälkä. Ihan ekana jäi mieleen kaikista liukumäistä yks, jossa menit semmoseen kapseliin ja alkaa kuulua lähtölaskenta ja sit vaan putoot melkein pystysuoraan mäkeen. Vauhti oli niin kova, että en kauheena pystyny silmiä aukoo, kun vesi tuli niin kovasti naamalle ja sit olitki jo loppusuoralla. 
      Au paireja ku oltii kaikki, päätettiin säästää kaikessa missä pystyttiin. Ei siis maksettu lokeroa meidän tavaroille, vaan käytiin aina autolla, jos jotakin tarvittiin. Ja koska tultiin niin aikasin, saatiin auto parkkiin ihan siihen portin viereen. Toinen säästökohde oli ruoka ja mulle muutenki mieleisempi vaihtoehto ottaa omat eväät, kun syödä tollasissa paikoissa, kun tarjolla vaan pitsaa, hodareita ja ranskiksia. Omia eväitä ei saanu viedä puiston sisälle niin lounastauko suoritettiin auton luona, ihan hyvin sekin onnistu! Olin pakannu pieneen kylmälaukkuun voileivän, omenaviipaleita, eilen ite tehtyä pitsaa ja kreikkalaisen jogurtin. 
     Lounaan jälkeen maattiin vaa ja otettiin vajaa tunti aurinkoo. Mää nukahin tapani mukaan kaheskymmeneks minuutiks ja heräsin, kun tytöt sano, että mun selkä on punanen. Ei se kyllä palanu, mut varmaan kohta ois, jos eivät ois sanoneet :D Ruokalevon jälkeen mentiin taas uusia liukumäkiä testaamaan. Vaan yhesti koko päivän aikana tuli ongelma siitä, että meitä oli pariton lukumäärä. Yhteen mäkeen yks joutu menee kahesti ja yks aina oottii yksin, mut se ei haitannu! 
     Lähettiin takas neljältä, koska mulla tosiaan alko sit kuudelta työt niin halusin olla varmasti oikeella aikaa kotona. Lopulta aikaa jäi sit tankata auto ja suihkussakin kerkesin käydä. 
           Olin taas tosi virkeellä asenteella töissä ja sain kaikki neljä lasta tottelemaan tosi hyvin! Kolmonenki meni nukkumaan 4min ennen oikeeta aikaa. Laitoin ykkösen sänkyyn 20 vaille kaheksan ja se nukku ehkä joku 20min vaan ja sit alko laulella ja leikkiä sängyssään. Sit ku se toisen kerran itki, jouduin hakee sen alakertaan, ettei herätä muita..kello oli siinä vaiheessa siis jo jotakin puol 11. En oo ennen muistaakseni joutunu sitä ottaa tolleen alakertaan vielä nukkumaan laittamisen jälkeen. Syy selviski sit ku sillä oli kakka vaipassa, haha onneks tajusin, ku muutenhan se ois itkeny koko yön. Mutta kyllä sillä silti meni aika pitkään ennen ku sit nukahti kunnolla, vaikka oli puhas vaippa. Musta tuntuu, kun se nyt alotti koulun ni se on ollu entistäki enemmän äitiriippuvainen ni jotenki tää liittyy nyt siihen. Se kyllä tajuaa, että äiti ei oo kotona ja varmaa ikävöiki sitä. Niiden pitäs tulla takas puol 12! 
Eikun menoks

Lämmintä oli netin mukaan +33




 

Meidän leiri

Jee! Kerranki muistin ottaa kameran ja onnistuin vielä valotuksen kanssa. Monesti nää kuvat on aivan mustia tai valkosia :D 

Huonenna aamusta meen pelaa lentopalloo kolmeks tunniks semmoseen sekaryhmään. Sit onki illalla taas töitä, tällä kertaa 4.30-8.30. Seuraava vapaa vasta ens viikon sunnuntaina. Näillä mennään! 

Terkuin Tuikku 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti