maanantai 7. joulukuuta 2015

Suuntana New York

Nyt se sitten tapahtuu. Istun lentokentällä ja ootan, että pääsen koneeseen. Lento menee nykiin Tukholman kautta ja kaiken kaikkiaan se kestää 11h. Halusin semmoset nopeet heipat, ettei mee vaan itkemiseks tää lähtö. Sit ku olin hetken yksin tuli semmonen mahtava olo, et nyt mä meen. Kohta tuliki sit se toinen au pair, joka lähtee samalle lennolle ja lähettii tekemään check iniä.
     Lähtöselvityksessä mun laukku oli 5kg liian painava joten jouduin ottaa sieltä vaatetta käsimatkatavaroihin. Yhen muovipussin vaatetta laitoin myös tämän toisen au pairin isän mukaan ja sanoin hakevani ne sit vuoden päästä :D huhhuh..vielä ois laukun tullaus Arlandan kentällä ja ei kumpikaa tiedetä miten se tapahtuu. Yks asia kerrallaan!
     Oli huippua ku kuulin viime viikolla, että pääsen heti 17.pv Hawaiille, ku se perhe menee sinne joululoman viettoon. Tuntu iha hullulta ku ne vielä kysy, että haluanko lähtee. Ku mun ei siis ois pakko lähtee niiden kanssa lomille, jos en haluais. Mut tottakai mä Lähen!!!
     Pahin jännitys on nyt ohi, kun sai hyvästeltyä kaikki tyypit. En tiiä, et millon saan seuraavan kerran nettiyhteyden, mutta VUODEN PÄÄSTÄ NÄHDÄÄN KAMUT :)


Tätä sit tyhjenneltiin siinä lähtötiskillä :D



Terkuin Tuikku

2 kommenttia: