lauantai 5. kesäkuuta 2021

Lomailua

Seuraava lomaviikko alko herätyskellon kanssa, kun lähin kaverin mukaan sen "töihin". Päivän agenda oli kuvata mainosvideoo muutamassa kohteessa. Ekana mentiin herättämään pommiin nukkunut kuvaaja ja ajettiin Lohjalle. Siellä mentiin tutustumaan Alitalon viinitilaan, joka oli muuten tosi siisti paikka (https://www.ciderberg.fi). Kuvailtiin pari tuntii kyseistä paikkaa ja sen palveluja. Saatiin maistella erilaisii viinejä ja siidereitä, mikä jo itsessään oli aika uskomatonta, kun en ennen tätä päivää tienny, että Suomessakin on viinitiloja. Kerran Kaliforniassa asuessa käytiin wine tastingissa hostisän kanssa, mutta tämä paikka meni kyl heittämällä sen ohi. 

Jatkettiin päivää kuvaamalla sellasella Kaljaasi lauttaravintolalla (https://www.kaljaasi.fi). Odotettiin jossain metsäjoen pusikossa venekyytiä ja oli hassua ajatella, että joku tulee meidät siitä kohin oikeesti hakemaan (oikeille asiakkaille oli toinen reitti olemassa). Mut niin vaan tuli ja päästiin uuteen paikkaan tutustumaan. Syötiin, kuvattiin ja lähettii aika pian sit pois. Tän jälkeen oli alunperin tarkotus mennä vielä kuvaamaan, mut aikataulu petti ja laitettiin stuntti seis.


Seuraava stoppi oli sit tällanen näköalatorni. Oli aika kivaa nähdä meri tolleen, ku on tottunu näkemään vaa järviä!

Illemmasta mentiin pelaa porukalla padelia, saunottii ja ihan vaa oltii. Kaveril oli synttärit tiistaina joten päätettii valvoo yli kahteentoista, että hän sai avaa synttärilahjan.

Synttäripäivä sisälsi parturissa käynnin, vesijetteilyä ja mökkeilyä. Ajettiin siis Inkooseen juhlimaan pienellä porukalla. Ilta venähti, mut selviydyttiin töihin keskiviikkona, kun ysiluokkalaisia tuli luokkaretkellä lentämään helikopterilla.  
Mökkeilyä

Sää suosi

En ollu ikinä ennen kokeillu tällasta, oli niin kivaa!

Oli ihan mukava olla kattomassa vieressä maahenkilön tekemistä, koska tosiaan ens maanantaina alkaa sit omat hommat!

Keskiviikkoiltana siirryin Vantaalle grillaa ja pelaa lautapelejä toisten kavereiden luo. Oltiin sovittu tää monta viikkoo aiemmin. Vaikka aikaa ei ollu hirveesti ja kaverin piti lähtee aamulla töihin, oli silti ihan jees käydä moikkaa, kun kerta tuolla suunnilla olin. 

Torstai sisälsi mm. helikopterin haun huollosta...

...ja veneilyä.


Perjantaina lähin ajelee ihan hyvään aikaan Sonkajärvelle. Oltiin sovittu vanhojen kavereiden kanssa, et lähetään viettämään iltaa yhdessä pitkästä aikaa. Treffit oli sovittu klo 18.30 ja kerkesin laittautumisen lisäks purkaa laukut, ettei ne jääny sit vaivaamaan seuraavana päivänä, kun pitäs jo alkaa kirjottaa uutta pakkauslistaa. Sunnuntaina tiedossa yhdet babyshowerit, pakkailua ja aikasin nukkumaanmenoa. Maanantaina pitäs olla sit Seinäjoella aamu kympin jälkeen.
Oli ihana ilta


Seuraavaks ajattelin kertoo uudesta työstä, mistä oon muuten ihan sika innoissani. 

Terkuin Tuikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti