maanantai 2. elokuuta 2021

Hyppölät2021

Häät oli lauantaina ja ne meni tosi hyvin. Vaivaa oli selvästi nähty niiden eteen ja porukka viihty. Kutsu tuli postissa jo kuukausia sitten ja ilmotin heti sen saavuttua, että osallistun juhliin sekä järjestettyyn kyyditykseen kirkolta juhlapaikalle. Mekon löysin Seinäjoen ideaparkista ja ennen ostoa vielä varmistin morsiamelta, onko ok, jos puen punaista. Siinä värissä on ilmeisesti joku vanha uskomus ja halusin varmistaa, että en pilaa kenenkään juhlaa väärällä mekon värillä. 

Tunnen sulhasen 20 vuoden takaa, kun meidän porukat tutustu toisiinsa. Meidän perheille muodostu tapa viettää yleensä pääsiäiset, uudet vuodet ja osa kesälomasta Korsulla isän luona. Meitä lapsia oli aina viis leikkimässä ja viihdyttiin hyvin porukassa, kun ollaan kaikki suht saman ikäsiä. Ajettiin moottorikelkoilla, vedettiin pulkkia niiden perässä, tehtiin jousipyssyjä, pelattiin lautapelejä ja tyynysotaa, lista on loputon. Meillä oli sulhasen kanssa tapana rakentaa aina pienenä oma 95-luola(maja) peitoista ja tyynyistä, koska oltiin ainoat kyseisenä vuonna syntyneet. Muut teki omat luolansa itekseen. 

Vaikka oltiin tosi tiivis viisikko, lopulta nyt aikuisena enää me ysivitoset ollaan pidetty yhteyttä enemmän ja vähemmän säännöllisesti. Ei toki joka viikko tai edes joka kuukaus, mutta kun nähdään niin päivitetään asiat edellisestä tapaamisesta siihen hetkeen. En tiedä, oliko 95-luolalla osuutta tähän yhteyden säilymiseen, mutta jos oli niin kannatti rakentaa, koska sainpahan kutsun vuosisadan juhliin!

Seuraavaks sitten itse juhliin kuvien muodossa:

Päivä alko, kun menin sulhasen äidin
luo aamupäiväks. Sain sinne kyydin, josta
jatkettiin sit taksilla kirkolle. Autoin meikissä
ja asun valitsemisessa.
Ehdin napata sulhasen kanssa kuvan
kirkon pihalla. Eka kerta kun näin, että
tätä kaveria jännittää. 
Ite seremonia ei ollu kovin pitkä (onneks).
Pappi oli tosi rento ja hauska, mikä 
nopeutti entisestään ajan kulua. 
Hääpari siirtymässä juhlapaikalle.
Niin ihanat!
Bussikuljetukseen oli hommattu
kylmälaukkuun (pelkkää) vissyä.
Ne oli kuitenkin "vireyteen", joten
piste siitä. Jaksettiin jorata yö kolmeen.
Mun tukka ei ollukkaan tarpeeks pitkä
nutturaan, joten se purkautu jo kirkossa
ja olin sit loppuillan näin.
Kattaukset oli hienot! Kaikille vieraille
oli tuommoset pikkuset yllätyspussukat, 
joista olin aika innoissani. Loppuillasta
keräsin kaikkien syömättömät
Suffelit omaan laukkuun =D
Photo booth
Näitä saatiin liimata vieraskirjaan 
tai ottaa mukaan itelle.
Mun pöytäseurueessa oli oikeen hauskaa sakkia!
Olin niiiin ilonen, kun morsian voitti
 melko kilpailuhenkisen sulhasen. 
Olin kyllä itekki tässä lajissa aika
kilpailuhenkinen, mutta annoin
voiton mennä parempiin käsiin. Voittajalla
oli sentään seuralainen mukana, kun 
ite tulin juhliin ilman avecia.
Miehet ja sukkanauha

Annoin lahjaksi hääparille yllätyslahjakortin, jossa lukee vain, että "soita ja varaa aika" + puhelinnumero. En nyt siis voi paljastaa lahjaa sen suuremmin, mutta oon siitä ite aika innoissani. Tällanen yllättäminen ja salaperäsyys on eniten minua ja siks päätin antaa lahjan tällasessa vähän erikoisemmassa muodossa. Eilen sain viestin, että "ei uskalleta soittaa tähän numeroon" ja mietinki, että minkähänlaisia skenaarioita hääparilla on tän lahjan suhteen. Ei minkään näköstä luottoa meikäläiseen...

Ylihuomenna viimenen päivä töissä ja sit elokuun lomailen jälleen siellä sun täällä. Kivaa viikkoa kaikille ja ONNEA HYPPÖLÄT!

Terkuin Tuikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti