tiistai 17. elokuuta 2021

Poker Run

Olin koko kesän kuullu puhuttavan Poker Runista https://pokerrun.fi. En oikeen jaksanu selvittää itelleni, mikä tämä tapahtuma on, koska vielä alkukesästä tähän oli niin pitkä aika ja tilanteet aina tapaa muuttua. No alkuviikosta sit kiinnostuin vähän enemmän, koska tapahtuma oli niin lähellä. Käytiin itseasiassa Hangossa jo pari kertaa ennen itse tapahtumaa ja siellä sit kuulin koko Poker Runin idean. Lyhyesti kerrottuna se on venetapahtuma, johon tulee erilaisia veneitä, isoja ja pieniä, kalliita ja superkalliita. Hangosta lähtee semmosia äänekkäitä veneitä kiertämään reitin x, josta jokaselta etapilta saa yhen pelikortin, joilla illalla pelataan sit pokeria. Tämä pokeri- ja veneosuus ei oo tosiaan kaikille saatavilla vaan ilmeisesti niille, joilla on tarpeeks nopea vene. Illalla siellä on myös erilaisia esiintyjiä ja normi juhlintaa. 

Tässä yks esimerkki sellasesta äänekkäästä
ja nopeesta veneestä. 

Hanko

Sain kyydin Kirkkonummelta Sandikseen, josta jatkettiin veneellä Hankoon. Pari tuli vesijeteillä vieressä ja ite veneen kyydissä meitä oli viis tyyppiä. Venematka kesti noin tunnin ja kerettiin paikan päälle just ennen klo 12, kun nää äänekkäät veneet käynnistettiin ja ne lähti liikkeelle. Viime vuoden vahingon jälkeen tää tapahtuma on ilmeisesti vähän laimentunu, kun enää ei järjestetä yleisölle mitää, missä näkis ku ne ajaa kovaa ja kisailee.

Jetit vesille

Me kuljettiin sit tällasella.

Vauhtia riitti

Sadetakit oli aika hyvä vaihtoehto, kun
oli niin tuulinen päivä, et kovemmin
ajaessa aallot roisku vähä päälle.

Katottiin vaan se lähtö, jetit tankkas, käytiin vessassa ja lähettiin Tammisaareen syömään. Ei jääty siis Hankoon, joten Poker Run kokemus jäi mun osalta tosi pieneks. Se ei haitannu yhtään, koska loppupäivä oli silti kiva hyvällä porukalla ja hengaillen. Veneiltiin, kahviteltiin ja juteltii vaan niitä näitä. Illalla lähdin pois sit saaristosta, koska seuraavana päivänä piti lähtee vaille kolme junaan hakee uutta autoa Vaasasta, josta on muuten tulossa kokonainen postaus mahollisesti jo tällä viikolla. 

Kun pojat korjas venettä, tyttöjä
viihdytti tällanen yksilö. Näyttää
pehmolelulta, mutta ihan oikee
koira se on.


Kotimatkakuva vähän heilahti. Oli kyllä
mukava olla kopterissa pitkästä aikaa
vähän pimeemmällä. 

Tämän viikon viihdyn Pohjois-Savo - Kainuu -akselilla edelleen lomaillen tai no vähän on koulujuttuja pitäny alkaa jo selvitellä, mutta niitäkin ihan hyvin mielin.

Terkuin Tuikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti