tiistai 23. marraskuuta 2021

Aika kuluu

Viikot on taas menny hirmu vauhtia eteenpäi, mikä on täl hetkel aika hyvä juttu, koska odotan meidän Thaimaan reissua jo aika paljon. Oon ollu nyt pohjosessa enemmän viime aikoina. Kävin muun muassa sijaistaa pari päivää Sonkajärven koululla. Niiden päivien välissä kävin myös Korsulla töissä auttamassa isää, kun suurin osa oli ulkomaalaisia vieraita ja tarvittiin kielitaitoa. Lisäks oon ehtiny käydä myös Kuopiossa laskuvarjokerholla yhissä juhlissa ja Korsulla muutaman kerran erinäisissä omissa illanvietoissa. Vietettiin myös isänpäivää pienesti käymässä yhessä lounaalla.

Isoin homma tällä reissulla on ollu hoitaa kaikki Thaimaan asiakirjat kuntoon. Niitä taitaa olla nyt yhteensä kahdeksan ja yks pitää hoitaa vielä lähempänä matkaa, kun reissuun vaaditaan negatiivinen koronatodistus max 72h ennen lähtöä. Varasin testin 2.12 torstaille kun lähtö on perjantaina. Onneks kaikki tarvittavat jutut oli vaan muutaman napin painalluksen päässä lopulta, mutta oma hommansa oli jo selvittää, mistä mikäkin todistus tai dokumentti saadaan. 

Kohta rupeen pakkailee (pakkauslista jo kirjotettuna) 20pvn reissulle, joista 7pv vietän Thaimaassa. Täytyy jo vähän käyttää omaa organisointikykyä ja järjestelmällisyyttä, että en turhaan kantele laukkuja eri osotteisiin. Sain mun vanhat talvirekaat myytyä, pienellä avustuksella, Espooseen ja tarkotus on nyt viedä ne matkalla uuteen osotteeseen. Sit meen illalla Kirkkonummelle, jossa on luvassa syntymäpäiväjuhlien viettoa hienossa ravintolassa, yhet tuparit, kavereiden kesken leffailtaa ja myös elokuvissa ja syömässä käymistä. Maanantaina on sit mun omat synttärit, jotka vietän isolla (20-25hlö) kaveriporukalla yksityisesti Helsingin Surfhousella. Vien sinne kakkuja ja varasin yksityisen surffitunnin ja pari tuntia saunaa vaan meidän käyttöön. 

Sit taas vähän kuvia viime viikoilta:

Ennen ku tulin pohjoseen, jumitin yhtenä
iltana ruuhkassa, kun kehä kolmosella oli
tapahtunu iso onnettomuus.

Sit kävin kans kattoo Espoossa mun kaverin
joukkuevoimistelun kenraaliharjotuksia. Uus
laji, jonka näin livenä ja olin ihan häkeltyny.

Just ennen lähtöö kävin mun au pair
kaverin kanssa Ompussa Espoossa
ostaa isänpäivälahjan.

Kotona pääsin talvirenkaiden vaihtoon,
mikä oli lopulta ihan turha juttu, kun päätin
hommata Raivoon kokonaan uudet renkaat,
jotka tietty laitettiin paikoilleen liikkeessä.
Tää oli jokatapauksessa hyvä jumppa!

Oon myös tällä kerralla ehtiny nähdä
mun tätitettäviä erityisen paljon. Tää
poitsu oli kasvanu uskomattoman paljo!

Isänpäivälauantaina muistettiin myös
ukkia viemällä haudalle kynttilä.

Sukevalla Linnanportissa oli superhyvä
lounas.

Tää kävi useemman kerran kylässä
ja joka kerralla jännitti aina vaan
vähemmän.

Nää renkaat lähtee tänään Espooseen
uuteen osotteeseen.

Tän tyypin hain hoidosta ja
meinasin kaatua, kun juoksi niin
vauhdilla syliin. 

Kuopion kerholla oli kesämeninki.

Tiesitkö, että useesti päivän aikana,
kun syön, luen myös Aku Ankkaa?

Lenkille alkaa tarvita lampun mukaan.

Nyt rupeen pakkaa ja valmistautuu jälleen kuuden tunnin ajoon. Matkalla oli tarkotus kuunnella pari luentoa ja käydä kerranki kunnolla syömässä, kun yleensä ajan max yhdellä nopeella pysähdyksellä koko matkan. Seuraavaks varmaanki kerron vähän kaverin tupareista ja mun synttäreistä. Siiden asti adios!

Terkuin Tuikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti