keskiviikko 3. marraskuuta 2021

Halloween

Tää halloween meni vähä rauhallisemmin kun yleensä, koska juhlat oli tarkotettu perheille. Sain kutsun juhliin mun veljen perheeltä kauan sitten ja tiesin, että näitä kemuja ei voi missata, koska niiden eteen nähdään niin paljo vaivaa + halusin myös ite järjestää sinne lapsille pientä ohjelmaa. Hain mulle juhliin seuraks mun kummin tyttären Kajaanista. Hän jäi sitten Sonkajärvelle yöks ja olikin aika kiva viettää tällanen rauhallisempi lapsipainotteinen viikonloppu.

Alotettiin päivä laittautumalla yhessä.

Jokerin apulainen ja kissa.

Asiakkaita riitti. Piirsin lapsille valmiiks
eri vaihtoehtoja kasvomaalauspisteelle.
Kaikki oli onneks tyytyväisiä!

Mun ohjelmanumero juhlissa oli kasvomaalauksen lisäks sellanen kammohuone, jossa soi pelottava musiikki, ja jossa piti löytää aarre liinalla peitetystä kulhosta, joka oli täynnä aivoja (keitettyä nuudelia). Lapsista tää oli erityisen jännittävää ja osa heistä ei uskaltanu tulla huoneeseen ilman vanhempaa saatika työntää kättä kulhoon. Osa lapsista selviyty kuitenki hienosti! Muutamaa vanhempaa jouduin pahottelemaan etukäteen, jos lapsi näkee seuraavana yönä pahoja unia. Erityisen yllättyny olin omasta, muka niin rohkeasta, tätitettävästä, joka ei kolmannellakaan kerralla uskaltanu etsiä aarretta kulhosta, vaikka oli ollu just samassa tilanteessa isin ja äitin kanssa. Hänelle piti erikseen laittaa musiikki pois, mutta tilanne oli edelleen liian jännittävä ja aarre jäi lopulta kulhoon. 

Koristeita riitti..
..joka puolella.

Juhat suju hienosti ja lapsilla oli tosi hauskaa. Mun ohjelmien lisäks oli aarteen etsintää, disco ja ongintaa. Tarjolla oli erilaisia suolasia ja makeita herkkuja, joita sai syödä omaan tahtiin. Tosi moni oli pukeutunu ja nähny vaivaa, mutta erityisesti aikuisilta olisin kaivannu isompaa panostusta ihan vaan, koska se on koko juhlan idea. 

Ite päätin tänä vuonna olla kissa,
mikä oli aika helposti toteutettavissa.
Ens vuonna lupaan panostaa enemmän.

En oikeen tiedä, mikä on se oikee karkki vai kepponen -päivä, mut mun äidin ovella kävi pari tyttöö perjantai-iltana. Harmi, kun Suomessa tää juhla ei oo ottanu vielä tarpeeks tulta alleen, että porukka osais varautua samalla tavalla kun esim. pääsiäisenä. Ihmiset järjestää enemmänki tällasia yksityisiä juhlia, mutta sekin on jo tosi hyvä! Ens viikonloppuna ois ollu mun vanhan Joensuun kommuunin halloweenkemut, mutta en taida mennä, koska ajelua on tullu taas ihan kiitettävä määrä: reilu pariin kuukauteen Raivon mittariin on heilahtanu 9000km. 

Vielä pari kuvaa juhlien tarjoiluista.

Tulin Sonkajärvelle torstai-iltana ja juhlat juhlittiin lauantaina. Sunnuntai meni levätessä ja maanantaina jo ajelin Joensuuhun, kun siellä oli yks hoidettava kouluhomma. Jäin sinne yöks, koska tiistaina oli vielä tentti, jonka jälkeen ajoin taas Kirkkonummelle. Alkuviikko oli vähän haikee, kun meidän Ruutikoira jouduttiin lopettaa maanantaina. Ilonen uutinen kuitenki, että tiistain tentti meni läpi, vaikka aiheena oli hallinto-oikeus!

Hyvää matkaa Ruuti <3

Nyt pari viikkoo näillä näkymin täällä etelässä. Loppukuusta virkamiesoikeustentti ja joulukuun alussa gradun tutkimussuunnitelman esittely. Hommaa toisin sanoen riittää. Adios!

Terkuin Tuikku

Behind the scenes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti