torstai 21. tammikuuta 2016

Rochambeau playground

Täällä on yks tosi kiva leikkipuisto tuossa ihan kiven heiton päässä. Sinne on niin helppo mennä varsinki tuon pienimmän kanssa, kun sen vaa voi nostaa semmoseen korkeereunaseen hiekkalaatikkoon ja se tykkää leikkiä siellä ihan itekseen. Siinä saa periaatteessa sit omaakin aikaa vähä, kun ei tarvii olla kokoajan vahtaamaassa, koska se ei pääse kiipeemään siltä pois, muhahaha!!! 
      Kyllä mä sen kanssa muuallakin leikin, mutta monesti se viihtyy pelkässä hiekkalaatikossa jopa puolkii tuntia yhtäjaksosesti, niin eipä mulla siinä kiire oo sit minnekkää. Kiikussa se tykkää myös olla ja siitä, kun otan sitä aina jaloista kiinni ja pysäytän vauhin. Jos se haluaa mennä semmoseen kiipeilyjuttuun, mun pitää olla erityisen tarkkana, koska se on vielä niin kömpelö ja pieni, et voi tipahtaa sieltä. Veikkaan et ihan nyt muutaman kuukauden sisään se kasvaa niin paljo, et oppii hahmottamaan et minne voi ja minne ei voi mennä. Ja nyt jo tän reilu kuukauden aikana se on oppinu niin paljo uutta, et veikkaan, et pääsen kohta jo paljo helpommalla. Sitä en kyllä oota, et se alkaa puhua kokonaisilla lauseilla, koska sen kaa on vaan nii ihana olla välillä hiljaa. Ainut mitä pitää puhua on sillon, jos se osottaa jotain ja haluaa oppia sanomaan jonku uuden sanan. 
       Täällä on toinenki leikkipuisto vähä kauempana, mut ei liian kaukana, etteikö sinne vois kävellä. Käytiin siellä kerran, mut totesin, et ykkönen on vielä vähä liian pieni siihen puistoon. Mennään vielä mielummin tohon lähempään, mut uskon kyllä et vaihetaan siihen isompaan puistoon tän vuoden aikana, koska toi kasvaa niin hurjaa vauhtia. Nytki ihan vähälle aikaa se on oppinu sanoo mun nimen. Itseasiassa se taitaa sanoo sen parhaiten, koska se ei keskity liikaa siihen. Se on selvästi Tuire, mutta amerikkalaisella ärrällä, että se ei sillee pärise. Muut sanoo edelleen ärrän deenä.  
         Jos sataa ja ei voi lähtee ulos, me ollaan yleensä tuolla toisessa alakerrassa. Se on kokonaan leikkihuoneena lapsille. Sen kyllä näkeekin, koska siellä on aina kauhee sotku ja ihan liikaa leluja. Siellä mä yleensä vaa istun ja kerron mikä on minkäki lelun väri tai nimi, kun ykkönen niitä osottelee. Joskus joudun turvautuu google kääntäjään, kun yks päivä en esim tienny mikä on puimuri enkuks ja hän halus just sen nimenomaan tietää ja oppia sanomaan. No nytpähän tiiän, se on threshing machine ainaki kääntäjän mukaan. Korjatkoon se, joka tietää paremman sanan sille! Leikkihuoneessa on vaikka mitä ihmeellisiä leluja ja välineitä niin en aina tiedä suomekskaa mikä on mikäkin. Mulla on aina ihan hauskaa, kun yritän keksiä, mitä milläkin lelulla kuuluis tehä :D
         Onneks nyt kuitenki tää sadekausi alkaa olla ohi niin pääsee aina ulos. Virkistää ihteeki mukavasti käydä sillon tällön jossain ja lapsetki jaksaa sit sisällä olla kiltimmin ku on saanu raitista ilmaa. 

PS. Pääsin läpi autokoulun teoriakokeen ja ajokokeen, joten mulla on nyt virallisesti Californian ajokortti!


Leikkihuoneessa vähä hulluttelua

Ja lapset tykkää 
Pientä siivoilua
Tässä se kiva leikkipuisto 
Terkuin Tuikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti