maanantai 15. helmikuuta 2016

Apple farm

Lähettiin noiden omenatilalle sunnuntaina aamu yheksän aikaan. Ekassa satsissa mentiin minä, hd ja kaks nuorinta lasta. Muut meni hostäitin kaa jonnekki hevosnöytökseen ja tulivat sit vähä myöhemmin perässä. Matka kesti vähä reilu tunnin yhellä pysähyksellä. Se meni yllättävän hyvin, ainut et kakkonen vaan kokoajan kysy et millo ollaan perillä. Taisin itekki tehä sitä pienenä aina kun ajettiin korsulle :D Omenatila näytti tietysti ihan eriltä mitä sen olin kuvitellu, mut siisti paikka se oli silti. Jotenki vaan kuvittelin, et se on ihan syrjässä, et naapureita ei ois ollenkaa, mut oli siellä. Oli kyl hieno näky ku mentiin ja jokapuolella vaan omenapuita. Niitä on kuulema siellä noin 900. Tähän aikaan ne vaan näytti ihan kuolleilta, koska niissä ei ollu lehtiä ku ne on talvilevolla. 
      Ekana hd halus näyttää mulle vähä paikkoja, joten ekana kierrettiin sisätilat ja sit lähettiin ulos. Kierrettiin sellasella pikku tarktorimönkkäri jutulla kaikki niiden maat läpi. Ei se kovin iso lääni ollu, semmonen ihan sopivan kokonen. Lapset tykkää olla sen traktorin kyydissä paljo, mut tällä kertaa oli just ykkösen päikkäriaika ja se ois halunnu pelkästään ohjata ja aina kun sen isä oikas vähä rattia ni se alko itkemään. Se ei siis ollu kovin pitkä ajelu. 
       Laitettiin ykkönen päikkäreille 12 aikaan ja sit pelailin vaa kakkosen kanssa ja sitten jo muut tuliki. Pelasin monopolia kolmosen kanssa, mut sit tuli jotkut hostien kaverit ja niiden kaks lasta, joten piti lopettaa. Onneks mun ei tarvinnu niitä kaikkia vahtia, et leikin vaan kakkosen kanssa ja itseasiassa saatiin lupa kattoo leffaa niin oli ihan helppoo. 
       Mun piti ensin olla vapaa vasta viideltä, mut pääsinki jo neljältä. Hm sano, et jos haluan jäädä sinne yöks, se on mahollista, mutta että saan ajaa myös kotiin, jos haluan. Valihin kotiin ajamisen, koska ensinnäki oli ystävänpäivä ja oltii sovittu Tuulin eli mun suomikamun kanssa, et tehhään jotakin ja sit toiseks sinne jos ois jääny ni ei ois saanu omaa vapaa-aikaa kunnolla, kun lapset pyörii ympärillä ja sit seuraavakin päivä ois pitäny olla siellä. Oisin voinu jäädäkki, mut seuraava päivä oli merkattu mulle alkavaks vasta viideltä, joten halusin viettää sen niiku haluan. Kotimatka kesti tällä kertaa vähä kauemmin, ku oli kauheet sunnuntairuuhkat...
        Omenatila oli tosi kiva ja yllätyin ihan miten lämmin ja mukava paikka se on. Ne ei oo nyt yöpyny siellä talviaikaan ollenkaan, kun on ollu viilempää, mut nyt aletaan käydä siellä enemmän, kun on lämmintä. Hm sano, et yleensä ne käy siellä tyyliin joka toinen viikonloppu, kun lapset tykkää niin paljo. Ainut vaa, et niitä pitää vahtia, et eivät mee sinne syvemmälle omenapuihin, ku siellä saattaa olla kojootteja. Ihan mukava on tommonen paikka, missä on vähä erilaista ni aikaki menee lasten kanssa nopeemmin. Ne on nyt rakentamassa sinne semmosta aika isoa aittaa niin tulee lisää nukkumatilaa. Ainaki entisellä au pairilla oli ollu kaveri tuolla mukana ni uskon, et mäki voin ottaa joku kerta. 

PS. Nyt oon ainaki ihan tyytyväinen, että tulin jo eilen pois sieltä, koska sain tänään pelata viis tuntia biitsiä<3 oli ihan huippua, ku menin rannalle siinä toivossa, et joku ottais mut mukaan peliin ja ei tarvinnu, ku vartti oottaa ni joku tuli kysymään. Ne otti mun numeron ja aikoo jatkossakin kysyä mua, jos aikoovat mennä pelailemaan!
Matkalla tuli ihan Suomiolo kun pelloilla oli lehmiä

Aitta valmistuu

Päärakennus sisältä

Kolmosen ja nelosen huone

Ykkösen huone

Tuossa se ihme traktori 

Päärakennusi sivulta

Oli kyllä nättiä 

En tiiä mikä puu, mutta seki oli nätti

Sää oli kans mahtava

Valmistuva aitta kauempaa tieltä 

Huristelemassa 

Vierasrakennus 

Tehtiin kukkaseppele 

Hm halus sen myös mun päähän, että poikaystävä näkee :D 

On se vaa niin söpö <3 
Terkuin Tuikku 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti