sunnuntai 5. joulukuuta 2021

Thaimaa day 2

Käytiin eilen kattoo vähän Phuketin yöelämää Bangla Roadilla ja siitä ja aikaerosta johtuen nukuttiin puol yhteen asti päivällä. Skipattiin aamupalakin ja raahauduttiin altaalle yhen aikaan.

 


Viihdyttiin auringon otossa  useempi tunti välillä altaassa pulahtaen ja välillä nukkuen. Omalle paikalle sai tilata syötävää ja juotavaa ja allasbaari oli auki myös. Syötiin ja chillattiin vaan. Lähettiin happy hourin jälkeen eli about viiden aikaan takas huoneeseen. 



Nukuin päikkärit ja jossain vaiheessa Liia herätti, kun kerkes tulla jo uudestaan nälkä. Päätettii mennä syömää samaan paikkaan kun eilen, koska ruoka oli hyvää ja halpaa. Löydettiin siis sellanen ruokakojukatu, josta sai tilata erilaisia thairuokia. Tähän mennessä kana ja nuudeli on maistunu hyvin!


Eilen tosiaan laittauduttiin ja lähettiin kattelee vähän yöelämää. Tultiin takas huoneeseen vasta kolmen aikaan. Vuokrattiin sähköskuutit tosta hotellin edestä ja mentiin vähän matkaa niillä. Oli tosi kiva ilta ja vauhtia riitti. Bangla Roadilla oli katu suljettu molemmista päistä ja ennen sisälle pääsyä piti mitata ruumiinlämpö taas sellasella etämittarilla. Aika moni käyttää maskeja ja meilläkin ne on kyl käytössä aina kun ei juoda tai syödä. Altaalla toki ei pidetä, koska turvavälit toteutuu ja ois aika kiusallista ruskettua vaan otsasta.



Äske ostettii huomiselle retkipaketit Phi Phi saarille ja lähtö ois jo 7.30. Sit illaks meinataan mennä suomibaariin itsenäisyyspäivää juhlimaan. Tiistaina mennää varmaanki vesipuistoon ja loppuajalle ei ookkaan vielä kummosia suunnitelmia. 

Terkuin Tuikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti