lauantai 4. joulukuuta 2021

Thaimaa day 1

Mun serkku tuli omalla autollaan Kirkkonummelle ja saatiin siitä kyyti lentokentälle. Mentiin sinne melko aikasin, kun ei ollu oikeen muutakaan tekemistä ja haluttiin käydä Oak Barrelissa rauhassa.

Suomen päässä säätöä ei juurikaan ollu. Tavallisesta poiketen lähtöportilla piti esittää todistus negatiivisesta koronatodistuksesta ja thaipassi. Lisäks henkilökunta katto ruumiin lämpötilan ennen koneeseen astumista sellasella etämittarilla. Tän kaiken päälle oli toki kokoajan maskit naamalla ja turvavälejä olevinaan pidettiin muihin.

Lentokoneessa saatiin illallinen ja aamupala. Lento meni nopeesti, koska nukuttiin suurin osa ajasta, koska kone lähti kohti Thaimaata illalla Suomen aikaa. Olin ladannu Netflixiin vähän katottavaa hereilläoloajalle, mikä oli fiksu veto, koska aika kulu entistä nopeemmin hyvän sarjan (Suits) parissa.

Perillä kohteessa meidät istutettiin ekana sellasiin penkkiriveihin, joissa thaimaalaiset naiset kävi kiertämässä ja neuvomassa, mitä dokumentteja tulee ottaa esille seuraavaa tarkastusta varten. Sit ku ne oli esillä, mentiin seuraavalle tiskille jonottaa, siinä meiltä otettiin talteen noi negatiiviset koronatodistukset ja kirjattiin myös tullikortti, mikä oltiin täytetty jo lennon aikana. 


Sitä seuraavalla tiskillä annettiin sormenjälki kaikista sormista ja kasvokuva virkailijalle. Hän katto passin, thaipassin ja lentolipun ja ton tullikortin vissiin uudestaan. Meno oli aika liukuhihnameininkiä niin en itekkää muista, mitä katottii ja missäki pisteellä. 

Tän jälkeen saatiin meidän matkalaukut ja käveltii sit jonottamaan koronatestiin ennen ulospääsyä. Ensimmäiseltä tiskiltä sai testipullon, mihin testi sit laitettiin seuraavalla pisteellä. Ongelmia meinas olla ku ollaan molemmat mun serkun kaa tosi pitkiä ja ne otti testin seisten sellasesta kopista. Saatiin mennä kyykkyyn ja voin kyl kertoo, että oli erikoinen asento kun tikku työnnettii nenään. Meidän onneks täällä päässä sitä ei työnnetä läheskää yhtä syvälle kun Suomessa. Testi oli nopeesti ohi ja ulko-ovilla sai sit vielä semmosen pikatestin, mikä tulee tehdä omatoimisesti ens torstaina ja ilmottaa tulos hotellin respaan.

Meitä oli kyyti odottamassa lentokentän ulkopuolella. Matkaa hotellille oli about 30km ja perillä meitä tultiin ottaa vastaan ja laukuista ei tarvinnu ite huolehtia. Respassa tarjoiltiin kylmää mehua, keksiä ja virkistäviä pyyhkeitä. Kirjattiin ittemme sisään ja ootellaan nyt negatiivisia koronatuloksia, jotta voidaan lähtee huoneesta ulos. Liia jo sai tuloksen ja varmastikin mun tulos tulee ihan pian. Ollaan tähän asti otettu vähä aurinkoo partsilla ja mun täyty nukkuu myös päikkärit, koska lentokoneessa nukuttu uni ei ollu hirveen rentouttavaa. 

Huone on kiva, sängyt on leveitä, siisteyteen ja ulkoasuun on nähty vaivaa tässä hotellissa. Henkilökunta on mukava ja opastaa kädestä pitäen kaikessa. Meidän huoneen numero on 1234, mikä myös on aika kiva juttu varmasti siinä vaiheessa ku ens yönä raahaudutaan takas hotellille iltariennoista. 

                               

Teen Thaimaan postaukset puhelimella ja ulkoasu saattaa olla hieman sekava ja kuvatekstejä on vaikee kirjottaa, pahoittelut tästä. Pyrin kertomaan vähän jotain joka päivä joten huomiseen!

Terkuin Tuikku

1 kommentti: