perjantai 10. joulukuuta 2021

Thaimaa day 7 VIIMENEN PÄIVÄ

Noniiin, nyt se päivä koitti, kun pitää sanoo, että huomenna lähetään kotiin. Säät on suosinu ja reissu on menny ihan kivasti. Tuliaiset on ostettu ja laukut pakattu ja ollaan iltapalaa vaille valmiita unille, jonka jälkeen toivottavasti virkeinä huomiseen matkustuspäivään. 

Tänään herättiin kasilta ja aamupalan jälkeen siirryttiin rantakadulle odottaa meidän kahta suomikamua, jotka lupas hakee meidät skoottereilla. Hypättiin kyytiin ja suunnattiin ekana Robinsoniin noin 15km päähän. Kyseessä oli ostoskeskus, jonka ympärillä oli torikauppoja, joita myös kierreltiin. Mukaan tarttu pari mekkoa töihin käytettäväks.

Seuraavaks suunnattiin Rawai Beachille etelään. Nää meidän kaverit oli tehny tän samaisen kierroksen aiemminkin niin ehdottivat tätä kyseistä reittiä niin meille se kyllä sopi. Rawailla istahdettiin sellaseen kivaan rantapaikkaan ja syötiin lounas siinä. Otettiin kaikki riisiä joko kanalla tai katkaravuilla. Join jälkkäriks myös niiiiiiin hyvän suklaapirtelön. 

Lounaan jälkeen jatkettiin melko mäkistä ja kiemuraista tietä pitkin takas hotellille parin näköalapysähdyksen kautta. Matkalla alko sataa ekaa kertaa koko meidän viikolla ja tän takia tultiin takas hotellille ehkä vähän aiemmin, mitä aluks oli suunniteltu. Palautettiin kypärät suomibaariin ja matkalla hotellille käytettiin meidän viimesiä käteisiä pois. 

Päivä oli mukava ja oli hyvä, et näin viimesenäkin päivänä oli jotain aktiviteettia, ettei vaan odotettu altaalla lähtöpäivää. Nää suomikaverit oli oikeen hyvä löytö, koska viihdyttiin hyvin heidän seurassa ja ainakin toinen heistä oli ollu täällä useemminkin ja hallitsi hyvin ton vasemman puolisen liikenteen. Ois ollu vähän riski, jos ois ite vuokrattu skopa, mut varmasti kokemus sekin. Näin päästiin näkee ympäristöö turvallisemmin.

Huomenna lentokenttäkuljetus tulee hakee meidät 8.15. Check in on jo tehtynä, joten lentokentällä kaiken pitäs menä suht ongelmitta varsinki ku mitään koronatestejä ei tarvii enää ottaa. Aamulla näytettiin meidän negatiiviset tulokset eilisistä testeistä niin eipä nuita tuntunu kiinnostavan, kun ei kysyneet edes huoneen numeroa.

Käydään kohta vielä syömässä ja sit tullaan varmaanki vaan nukkumaan. Koneen pitäs laskeutua huomenna Suomeen seiskan jälkeen illalla. Nyt blogi hiljenee hetkeksi, mutta seuraavaks mahdollisesti Levin reissusta. 

Kivaa viikonloppua!

Terkuin Tuikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti