torstai 9. joulukuuta 2021

Thaimaa day 6

Herättiin kasilta aamupalalle ja mentiin siitä suoraa altaalle. Otettiin aurinkoo nelisen tuntia. Katoin samalla netflixiä ja luin välillä gradukirjaa. Sit siihen tuli hengailee meidän pari suomikamua itsenäisyyspäiväillalta ja päätettiin heidän kaa lähtee yhteen rantapaikkaan syömään ja istuskelee. 

Paikka oli tosi paikallinen ja hintataso alhanen, mikä sopi meille. Menu ja juomalista oli käsin kirjotettu ja penkit tai muutkaan kalusteet ei ollu kovin hääppösiä. Palvelu oli kuitenki ystävällistä ja saatiin aina mitä tilattiin, joten ne kai ne tärkeimmät. Paikka oli enemmänkin sellanen koju ja asiakkaat tilas omilta paikoiltaan. Kivaa vaihtelua ns normi ravintoloiden sijaan.

Kävin välissä näkee mun yhtä kamua, johon tutustuin jenkeissä ja jota en oo sen jälkeen nähny. Hän just muutti tänne ja päätettiin käydä vaihtaa kuulumiset Kudo nimisessä paikassa. Ei ehditty olla pitkään, kun hänen pitiki jo lähtee töihin.

Menin sit takas sinne rantapaikkaan, mihin mun serkku jäi ja istuttiin siellä vielä hetki. Laitoin samalla myös gradusemman päälle ja yritin kuunnella sitä. Kuulokkeet unohtu, joten se semma jäi aika vajaaks, mut läsnäolo tuli kuitenki! 

Lähettiin sit Liian kaa ettii ruokapaikkaa ja ostoksille sen mun jenkkikamun suosittelemalle kadulle Nanai roadille. Se osottautu aika tyhjäks, mut löysin kuitenkin t-paidan sieltä ja saatiin mahat täyteen. 

Oltii sovittu näiden suomalaisten kaa, et mennää huomenna shoppailee jonnekki hyvään mestaan, minkä he ties ennalta. Heillä on skootterit vuokrattuna, joten käytiin suomibaarista hakee meille kypärät lainaan, että päästään kyydillä. Lopuks vielä löysin Bangla roadilta itelle mekon ja huulirasvan, jossa aurinkosuoja.  Tultiin noin ysin aikaan kaupan kautta takas hotellille. 

Sit olikin aika tehä koronatestit, mitkä oltiin saatu lentokentältä mukaan. Tikku nenään ja johonki nesteeseen se piti sit upottaa ja siitä kaataa muutama tippa koetikulle ja odottaa 15min. Molemmille tuli negatiivinen tulos, mitkä käydään näyttää huomenna respassa. Lopuks pienen turinatuokion kautta pää tyynyyn.

Huomenna viimenen kokonainen päivä Thaimaassa ja la aamuna pois. Kiva lähtee käymään vähän pidemmällä, kun on kulkupelit ja kavereita mukana, jotka osaa kulkee tääl. Shoppailureissusta lisää huomenna.

Terkuin Tuikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti