keskiviikko 8. joulukuuta 2021

Thaimaa day 5

Mulla oli kympiltä herätys soimassa. Olipa jotenki ihana nukkua kunnolla kellon ympäri ja herätä virkeenä. Liia oli menny jo kasilta aamupalalle ja altaalle ja tein saman perässä sit heräämisen jälkeen. Aamupalalla törmäsin yhteen toiseen suomalaiseen, johon ollaan tutustuttu tossa altaalla niin päätettiin mennä 11 salille hänen kanssa. Sali kuuluu tosiaan tähän hotellin hintaan. Kävin tunnin treenaamassa ja siitä sit takas altaalle. Tilattiin siinä pizza puoliks ja ruettiin pikkuhiljaa valmistautuu vesipuistopäivään.

Löydettiin netistä Blue Tree Phuket -niminen mesta ja oli kyllä super hyvä löytö! Meidän kaa lähti toinen suomalainen (eri kun salikaveri) mukaan, koska hän oli yksin reissussa ja oli myös innokas lähtee ku ehotettiin. Tilasin meille Grab-taksin kohteeseen, jonne oli 19km hintaan 11€/420baht. Tää taksikuski ilmotti heti et hällä ei oo muuta työtä koko päivänä, et voisko hän viedä meidät takas, jos jää odottamaan. Sehän vaan passas!

Perillä meidät ohjattiin melkei kädestä pitäen oikeelle portille. Oltiin ostettu liput netistä ennakkoon, joten homma hoitu helposti. Paikka oli super tyhjä koronatilanteen vuoks ja se kävi meille. Saatiin leiriydyttyä hyvin aurinkotuoleille eikä mihinkää huveihin tarvinnu jonottaa. Saatiin tilattua juomista omille paikoille ja vessa löyty ihan nurkan takaa. Omalta tuolilta näki hyvin eri aktiviteetteihin niin saatiin alkuun vähän katella paikan meininkiä omilta paikoilta.

Sit tuli aika lähtee kierrokselle. Ensin mentiin zip linellä koko ”laguunin” yli. Siitä kiivettiin kuuleman mukaan 8m korkeuteen ja hypättiin siitä veteen. Lopuks kiivettiin sellaseen torniin josta laskettiin hyppyriliukumäkeä pitkin veteen. Oli ihan sika kivaa ja aika meni nopeesti. Käytiin välillä istumassa ja vähän ennen lähtöö käytiin ottaa videomatskua hyppyristä laskemisesta. 

Ihana taksikuski oli odottanut sen kolmisen tuntii, että voi viedä meidät takas. Tosta voi kyl päätellä, että työt ja rahat on oikeesti tiukalla, kun turismi on vähentyny niin paljon. 

Oltiin takas hotellilla kuuden jälkeen ja mentiin syömään. Uskaltauduin tilaamaan kokonaisen kalan, mikä oli yllättävän hyvä, vaikka näyttikin altaassa ei niin houkuttelevalta. Syönnin jälkeen kävin ostaa aurinkorasvaa ja varaa itelle hieronnan hotellin viereisestä paikasta. Laskeuduin yhen hyppyrimäen jälkeen aika erikoisessa asennossa niin ihan kiva, jos joku vaikka avais mun selkää vähän. 

Huomenna meen ehkä kans salille ja aattelin ottaa ihan kunnolla aurinkoo, koska viimesiä päiviä jo viedään. Tähän asti kohde on ollu oikeen kiva ja jääny positiivisella tavalla mieleen. 

Terkuin Tuikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti