torstai 25. elokuuta 2016

Hengissä

En ookkaan kirjotellu nyt pariin viikkoon, kun ei oo ollu oikeen mitään mistä kirjottaa. Ideoita saa esittää, ottasin niitä mielellään vastaan! Ei siis lähettykään enää uudestaan sit reissuun ja syy siihen oli, ettei hm kerenny purkaa edellisen reissun laukkuja. Mulle se kävi. Olin niin levon ja kavereiden tarpeessa! 
    Se seuraava viikko oli vähä rennompi, kun töitä oli vaan 29h ja lauantai ja sunnuntai vapaita. Tää viikko on ollu jo aika normi ja nyt lapset alkaa palata takas koulun penkille ni rytmi taitaa muuttua takas vanhaan. Uus juttu on vaan sit se että myös ykkönen alkaa käydä eskarissa. En vaan tiedä miks ykkösen ja kakkosen eskarit on eri aikaan: pienemmällä 9-12 ja isommalla 12-3 arkisin. 
     Niinku jo sanoin, tässä ei oo oikeen tapahtunu mitään erikoista. Tän viikon kakkonen on vielä semmosessa kerhossa joka arkipäivä 9-1 ni sen ajan oon aina ton pienen kanssa kahestaan. Ollaan käyty Discovery Museumissa, Playlandissa, Peekadoodlessa jne. kaikki semmosia lasten leikkipaikkoja. Meillä on ollu treffejä parin muun au pairin kanssa, että aika menis nopeemmin ja lapset sais leikkiä yhessä.
      Salilla kävin viime viikolla normaalia enemmän, kun oli intoo ja sopivia taukoja. Tällä viikolla meen tänään vielä neljännen kerran ja sit ajattelin ottaa iisimmin. Mun poikaystävä tulee huomenna tänne joskus kolmen aikaan päivällä. Lauantaina sit lähetään pienelle roadtripille ja tullaan keskiviikkona takas. 

Ajattelin vaan nyt kirjotella tänne, että hengissä ollaan edelleen. Kerron sit seuraavaks mun tulevasta viikosta, mutta sen jälkeen ideat on aika hukassa. Yritän parhaani mukaan jotain aina keksiä, mutta kaikki ideat on tervetulleita! 
Kysyin ykköseltä voisko se hymyillä, tässä sen hymy :D

Leikkejä Discovery Museumissa
Terkuin Tuikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti