perjantai 12. elokuuta 2016

Rockywold-Deephaven Camps, päivä 6

Heräsin vähä ennen kellon soittoo, kun siivoojat tuli koputtelee ovelle. No sama oli sit herätä kokonaan ja lähtee aamupalalle. Mulla on tullu täällä niin rutiiniks, että herään just puol kasi ja oon syömässä 20 vaille. Syön joka aamu puuron rejuustolla ja marjoilla, nakkeja, munakasta ja joskus pekonia jos on ja jälkkäriks syön vielä hedelmiä. Sit syönnin jälkee tuun tähä mökille, vaihan ykkösen vaipan, pakkaan ja sit lähetään kakkosen kerholle.
       Tänään leikittiin siellä vesileikkejä, muovailuvahalla ja sit askarreltiin ja luettiin satuja. Lähettiin ykkösen kanssa pois vaille 11, koska oli niin kuuma. Mentiin uimaan ja hm ja nelonenki oli siellä. Aika meni nopeesti ku nelonen oli kans ja leikki veljesä kanssa. Ykkönen meni päikkäreille 12.10. Onneks se on nii helppo laittaa aina nukkuu. Tosi harvoin se ees jää itkee sinne pinnasänkyyn ja jos niin sattuuki käymään ni silti nukahtaa yleensä ihan muutamassa minuutissa. 
     Lounaan aikaan vaihettiin vuoroo hmn kanssa, että molemmat päästään taas syömään. Sit hostit lähti käymään jossain ni saatiin kattoo kakkosen kaa elokuvaa, kun pienin vielä nukku. Sit ku hostit tuli takas ja ykkönen heränny päikkäreiltä lähettiin koko porukalla uimaan, paitsi isommat lapset oli omissa menoissaan. Uin suurimmaks osaks kakkosen kanssa. Se on niin helppo, kun sillä on kellukkeet ja uskaltaa jo ite uida ja olla, ykköstä pitää kokoajan pidellä, muuten rupee itkee. Muutenki sille on vielä vähä outoo uida järvessä, kun aina ennen ollaan uitu altaassa niin se taitaa pelätä, kun tää järvi on nii iso ja vesi eri väristä. Uiminen teki kyllä hyvää, koska oli oikeesti ihan tukahduttavan kuuma ja lapsetki alko jo haista ihan kamalalle ku hikosivat niin paljo :D 
      Tultiin pois just ku rupes satamaan. Otin sit ykkösen vaa tohon leikkihuoneeseen ja oltiin siellä melkein illalliseen asti. Käytiin yhessä soittamassa taas sitä isoa ruokakelloa ja mentiin syömään. Sit ku muut tuli perästä, ykkönen alko itkee äitiä ihan kauheeta huutoo, vaikka äiti oli samassa pöydässä. Se vaan halus huomioo, koska hm piteli sillähetkellä toista lastaan sylissä..yritäppä siinä sitten tehä mitään, ku periaatteessa oot vielä töissä, mut ei auta mikään puhuminen. Lopulta sit söin nopee ja otin sen pojan kattoo lastenohjelmia ja syömään tähän mökille. Kiva ois tietää, että oppiiko nää lapset ikinä istumaan kiltisti ruokapöydässä vaan syöden ja paikallaan istuen. 
       Tää lomareissu oli loppupelissä ihan kiva. Aika meni ehkä yleisesti ottaen nopeemmin ku yleensä, jos miettii, että ollaan oltu reissussa jo 10päivää! Mut sit toisaalta, kun ei ollu autoo käytössä ja vaan muutama paikka, missä viettää aikaa lasten kaa ni pidemmän päälle tää ois ollu melko hankalaa. Esim tänää jo ykkönen alko kyllästyä leikkihuoneeseen, koska oli jo käyny kaikki lelut läpi. Aktiviteetit oli kivoja, mut edelleen harmittaa se lentopallo! Järvi on ihana ja se oli kyllä näiden muutaman hellepäivän pelastus. Sillonki yks pv sen veneilyn jälkeen pulahin vaa nopeesti järvessä viilentymässä. Tykkään luonnosta tosi paljo ja tää on silleesä tosi kiva paikka, koska täällä on vaan tämä alue eikä mitään muuta. Kaikki mitä tarviit löytyy täältä niiku ruoka, katto pään päälle, vessat ja suihkut ja tietty tekemistä. Jollain tavalla tää muistuttaa mua korsusta(paikka missä mun isä asuu), mut sit toisaalta tää on kokonaan erilainen. Kysyin jo ni mun hd sano, että ne varmaanki tulee tänne myös ens vuonna, jospa sit se seuraava au pair osais myös nauttia ja löytäs kavereita. Mistä tulikin mieleen en lähen ihan just taas sen saman kaverin kanssa iltaa viettää. Pelataan varmaa jotai aliasta porukalla ja silleen:)
     Huomenna aamupala, viimeset pakkailut ja kuulema kuvailut ja sit kohti Bostonia, josta lento lähtee takas SF. Hm sano, että saatetaan lähtee heti tiistaina Tahoelle. Siellä on kans semmonen järvi ja mökkejä. Sinne päästään autolla kolmessa ja puolessa tunnissa. Se paikka ois ihan kiva nähä, mut en tiiä tuleeks se reissu liian äkkiä tän jälkee. No ihan sama, kun on mentävä ni on mentävä. Pitää sunnuntaina ehkä vaa levätä kunnolla, että sit taas jaksaa! 
Hm otti tän kuvan ku oltiin nelosen ja ykkösen kanssa uimassa ja pysähyttii hetkeks tommoselle laiturille. 
Seuraavaks sitten tarnoita ehkä sieltä Tahoelta. 

Terkuin Tuikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti