tiistai 9. elokuuta 2016

Rockywold-Deephaven Camps, päivä 3

Menin eile illalla töiden jälkee kahtoo leffaa tonne noiden työntekijöiden kanssa. Olin takas mökillä vasta 12.10 ja pääsin nukkuu ehkä puolelta. Laitoin herätyksen 8.30 et saan nukkua vähä pidempään ja et kerkeen syödä vaan nopee aamupalan ja sit alottaa työt. 
    Tää oli samanlainen aamu kun eilenki. Vietiin kakkonen sinne kerholle ja oltii siellä ykkösen kaa puol 11 asti ja sit siirryttiin leikkihuoneeseen. Siellä on kyllä tosi helppoo, ku nii paljo kiinnostavia leluja, joilla leikkiä ni ite sit saa vähä huokasta siinä. Laitoin ykkösen päikkäreille taas 12 aikaan ja lähin syömään.
     Musta täällä on ihanaa ku on noin säännölliset ruoka-ajat. Sit ku vetää aina mahan täyteen ni ei tee ees mieli mitään välipaloja ruokien välissä. Just aina kerkee semmonen sopiva nälkä kasvaa seuraavalle aterialle. Mun lemppari on parsakaali ja ranch dippi niiden kanssa. 
     Ruuan jälkee menin vaa makoilee laiturille. Mietin pitkää, että jaksanko mennä koripalloon, mutta päätin sit uida sen edestä. En halunnu pilata muiden peliä, vaikka tällä kertaa oisin osannu jopa säännötki. Mut siinä koripallo kohan alla luki jotakin kilpailusta niin uiminen oli parempi vaihtoehto. Nelonenki tuli laiturille myöhemmin kalastaa ja sit uitiinki yhessä. Otin myös pienet päikkärit, ku väsytti edellisyön leffailta. 
      Jatkoin töitä neljältä. Otin ykkösen rannalle noin tunniks. Rakenneltii hiekkalinnoja ja etittiin hienoja kiviä. Molemmat isovanhemmatki kävi siinä pyörähtämässä. Ne on sen verran vanhempia, et huomaa ettei oo niin läheiset välit niillä lasten kanssa. Pienempiä ei siis voi jättää pelkästää niiden vastuulle. Muutenki ku ne asuu Floridassa ni pitkä välimatka käydä mummolassa. 
       Kun tultii takas, otin vaa kakkosenki matkaan ja mentiin vielä leikkihuoneeseen. Kuudelta oli aika taas soittaa ruokakelloo niin mentiin sit kellotornille oottaa. Siellä oli kymmenen muutaki lasta innoissaan ootamassa lupaa, et millon saa vetää narusta. Hostit lähti siis jonnekki saarelle piknikille 5.30, joten otin lapset syömään omin avuin. Onneks isommat lapset sai tulla ja mennä omia aikojaan. Lapset söi ihan kiltisti, mutta jouduin ottaa yhen lautasen ruokaa vielä kotiin, koska eivät syöneet tarpeeks. Näillä siis tällanen tapa, että syöttämällä syötetään sit vielä ruuan jälkeen. 
        Katottiin vähä aikaa lastenohjelmia, vaihettii yökkärit, pestiin hampaat ja sit molemmat rupes nukkuu 7.40. Hostit just laitto viestiä et niide pitäs olla takas viimestää 8.45, sanoin ettei kiirettä. Musta on kiva ku työaika juoksee ja lapset on jo nukkumassa :D mut empä tiiä lasketaanko mun tunteja ollenkaa tällä viikolla. Voi olla et tulee reilusti yli 45h, jos kotiinpaluu ja kaikki lasketaan. 
     Huomenna vissiin sataa. Harmi jos lentopallo peruuntuu sen takia..muutenki mietityttää, et mitähän lapsille keksii sadepäiville. Leikkihuone on hyvä, mut ei ne siellä koko päivää jaksa olla. Onneks hm osti tänää värityskynät pienimmille niin niillä saa ainaki tunnin kulutettua. Nooo päivä kerrallaan, kohta ollaa takas SF!
Leikkihuone 

Tauoilla jaksaa hymyilyttää

Nelosen kanssa uimassa 
Terkuin Tuikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti