maanantai 8. elokuuta 2016

Rockywold-Deephaven Camps, päivä 2

Heräsin tänään kasilta, puin ja menin aamupalalle. Alotin työt ysiltä laittamalla lasten vehkeet valmiiks ja maitopullot täyteen ja sit lähettiinkii viemään kakkosta semmoseen kerhoon. Se on joka arkipäivä 9.30-12 eli sen ajan aina oon sit vaan ykkösen kanssa. Jäätiin kuitenki tänään leikkii siihen lähelle, ku halusin varmistaa et kakkonen pärjää siellä muiden lasten ja vetäjien kanssa. Oltiin noin tunti ja tultii sit ykkösen kaa tuohon meidän mökin lähelle leikkihuoneeseen. Näiden mummo tuli kans ni oli kiva jutella samalla jonku kanssa ku olin töissä, aika meni nopeesti. Vaille kakstoista tulin laittaa ykkösen päikkäreille ja lähin syömään. 
      Olin vapaa 12-7. Ekana kiertelin paikkoja ja kattelin jos löytäsin ikäistäni seuraa. En löytäny, joten päätin mennä vaan meidän laiturille makoilee ja lukee kirjaa. Päivä oli melko lämmin ni oli pakko käydä myös uimassa. Viihdyin laiturilla ehkä vaan tunnin, oon jotenki saano jo tarpeeks auringosta ja halusin tehä jotain muuta. Tulin huoneeseen ja taisin nukahtaakki ehkä 20 minuutiks ja sit päätin lähtee urheilee tonne läheiselle nurmialueelle. Ajatuksena oli tehä jotain kyykkyhyppyjä tms. mutta näinki, että porukka oli siellä just alottamassa pelaamaan pesäpalloo niin menin sit kans.
      Pelattiin siis amerikkalaista pesistä, mut sitä helpompaa versioo, jota kututaan nimellä softball. Meni vähä aikaa et osasin säännöt. Paljo oli samaa kun suomalaisessa pesiksessä, mut oli myös eroja. Pallo heitettiin siis sua kohti eikä sun vierestä ja sit toinen ero oli ainaki, että heti kun osuit sun piti juosta. Suomalaisessa pesiksessä saa käyttää ne kolme vuoroo, vaikka osuis. Kahesti mun takia tuli palo, koska en tajunnu juosta, mut sain myös yhen poltettua, kun sain suoraan kopin, joten en ollukkaa ihan niin surkee mitä luulin. Puolivälissä porukka tajus laittaa aina jonku kertoo mulle millo pitää juosta ja millon ei, se helpotti suuresti!
      Pesiksen jälkeen nopee suihku ja sit illallinen. Sitpä alotinki taas työt, mut tää ilta oli helppo. Kakkonen meni nukkuu jo kymmenen yli seiska ja ykkönen kymmentä vaille kasi. Nyt on siis aikaa kirjotella.
        Eilen en nähnykkää sitä mun yhtä kaveria, koska sen piti tehä jotain vielä töiden jälkee, mut tänä iltana oli tarkotus mennä kattoo yhessä leffaa jonnekki varti yli yheksän. Jospa se nyt ilmaantuis paikalle. Vielä ku päiväsajalle löytäisin jonku kaverin itelle ni ois kiva. Toi henksu täällä on töissä aina ku mä oisin vapaa:( Noo jos en löydä ketää ni on tuolla aina jotain tommosia pelejä mihin voin mennä, esim huomenna koris klo 2.30, johon saatan osallistua ja sit ehdoton KYLLÄ keskiviikkona lentopallo yheltä, JEE!
Järven vesi on tosi kirkasta
Ykkösen kanssa leikkihuoneessa

Tätä polkua pitkin mennään joka päivä kakkosen kerholle.

Vastaanotto rakennus 

Ei näy kovin hyvin, mutta täällä aina syödään 

Meidän laituri, ja järvi.  
 Terkuin Tuikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti